Sony går «Beyond Definition»

Sony er tilbake på ISE og gjennom temaet «Beyond Definition» avslører de hvordan det nyeste utvalget av innovative AV-løsninger kan inspirere til nye arbeids- og læringsmetoder.

ISE, Stand 1-H120, Amsterdam, 9. februar, 2016: Sony er tilbake på ISE og gjennom temaet «Beyond Definition» avslører de hvordan det nyeste utvalget av innovative AV-løsninger kan inspirere til nye arbeids- og læringsmetoder. I tillegg kan de øke kommunikasjonen, samarbeidet og beslutningsprosessen.

I år kan Sony også skilte med en imponerende ny stand som blant annet har en DOME med Visualisation & Simulation-tilbudene. Standen er designet for at besøkende kan oppleve og utforske Sonys nyeste løsninger innen bedrifts-, utdannings- og forhandlermarkedet. I tillegg demonstreres også Sonys utvalg innen AV-projeksjon og display-tilbud for disse markedene.

Løsninger for bedrifts- og utdanningsmarkedet
Sonys utvalg innen bedrifts- og utdanningsmarkedet viser hvordan løsningene er skreddersydd for å takle kundenes behov, og hvordan det forandrer et hvilket som helst miljø til et kreativt sted å gjøre forretninger eller lære.

Sony lanserer også sitt nye tilskudd innen projektorer med laserlyskildeteknologi (Z-Phosphor™) og middels lysstyrke. De to nye projektormodellene, VPL-FWZ60 (5 000 lumen WXGA) og VPL-FWZ65 (6 0000 lumens WXGA), har en lang rekke bruksområder, blant annet innen utdanning- og bedriftssektoren, samt i større lokaler. Med de to nye projektorene utvider Sony sin portefølje med laserbaserte projektorer for proffmarkedet til ni modeller som gir fra 2 000 lumens og opp til 7 000 lumens.

Sony er opptatt av å kunne tilby lampebaserte versjoner av installasjons 3LCD-laserprojektorene, og for å støtte oppunder dette lanserer Sony også to nye lampeprojektorer. Nye VPL-FW65 (6 300lm WXGA) og VPL-FW60 (5 200lm WXGA) gir brukerne enda flere muligheter for installasjoner som passer bedre for lampeprojektorer. Alle de fire nye laser- og lampeprojektorene er designet for å gi enda bedre bildekvalitet, og kommer derfor med panelteknologien BrightEra® for å kunne reprodusere naturlige og livlige farger.

Den banebrytende samarbeidsløsningen for møterom med berøringsskjerm for samhandling, kalt Vision Presenter, blir også vist frem under ISE 2016. Med nye Vision Presenter får du alt innholdet på én skjerm, noe som skaper en dynamisk presentasjon som du kan kontrollere med bare et sveip. Ved å kombinere Vision Presenter og et 75-tommers BRAVIA Professional-display, Touch Overlay og et SRG-300SE-kamera, samt kontrollere kildeinnhold via en Xperia Tablet, viser Sony hvordan for eksempel foredragsholdere kan samarbeide med og engasjere, ikke bare de som sitter i rommet, men også et eksternt publikum.

På ISE fremhever Sony også sine nyeste innovasjoner innen 4K-laserprojektorer for Visualisation & Simulation, og demonstrerer dermed sitt teknologilederskap:

• Demonstrasjon av laserprojektoren VPL-GTZ270 4K SXRD™: To VPL-GTZ270-projektorer med 5 000 lumens, som er designet for bruk i planetarium, fornøyelsesparker, museer og retail, blir brukt i et oppslukende område på 8K x 2K som er edge blended. I tillegg blir to VPL-GTZ270-projektorer brukt på standens imponerende kuppel, sammen med Sonys 4k SXRD, laserlyskilde og signalprosessering med høy båndbredde, for å gi besøkende en oppslukende bildeopplevelse.

• VPL-GTZ1 4K UST-laserprojektor: VPL-GTZ1 er en moderne og avansert projektor laget for B2B og kommersielt bruk, samt andre steder, inkludert museer og simulering- og treningsmiljøer, som krever sterke visuelle virkemidler for å kunne levere en oppslukende opplevelse. Med sine 2 000 lumens har VPL-GTZ1 super bildekvalitet. Takket være en forventet tilnærmet vedlikeholdsfri drift* på hele 20 000 timer, har også projektoren lave totale eierkostnader. De som besøker Sonys stand på ISE kan også se hvordan et «anti ambient-lerret» kan sikre 4K-bilder som holder høy kvalitet under lyse forhold. I tillegg demonstrerer Sony et scenario med Real-time HD og 4K-distribusjon over IP-arbeidsflyt, ved å bruke projektoren som et eksempel på en robust AV-distribusjonsløsning for større områder som bruker IP-teknologi som kan spres fra forskjellige lokasjoner og i ulike formater som blant annet full-HD og 4K.

Sammen med den markedsledende laserteknologien, presenterer Sony også den nye kostnadseffektive løsningen for eksternt videosamarbeid. Løsningen er laget for høyere utdanningsinstitusjoner og bedriftsmiljøer som åpner for enkel multi-site-tilkobling og -samarbeid mellom ansatte, lærere og studenter. Besøkende på Sonys stand kan oppleve:

• Sonys flunkende nye SRG-120DS desktop PTZ-kamera er ideelt for alt fra videokonferanser til forelesninger. Kameraet, som har en linse med høy kvalitet, 12x optisk zoom og en Exmor™ CMOS-sensitivitetssensor, leverer skarpe og gode bilder i full-HD-kvalitet. Kameraet inkluderer en 3G-SDI-videoutgang og er dermed den perfekte partneren for integrasjon i rom som krever lange kabelstrekk, som for eksempel store styrerom eller auditorium.

• Flere kontrollmuligheter for SRG-120DU. Desktopkameraet SRG-120DU gir brukerne allsidige PTZ-kamerafunksjoner med høy kvalitet med enkel tilkobling gjennom en USB-kabel. Sony presenterer den nyeste versjonen (versjon 2) på ISE, og den gjør det mulig å strømme video i HD-kvalitet via USB 3.0 eller USB 2.0, og inkluderer nå også støtte for V4L2 (video for Linux).

• Sonys nye PCS-MCS1, leverer enkel tilkobling i henhold til alle MCU-tilkoblingskrav. Det er ingen bestemte endepunkt som kreves for å holde møter, og det kreves heller ingen kompleks administrasjon eller samtaleoppsett for å håndtere anropene.

Medieløsninger
På ISE viser Sony også frem utvalget innen medieløsninger. Disse løsningene passer ethvert budsjett og bruksområde innen produksjon for alt fra bedrifter og utdanningsinstitusjoner til direktesendte arrangementer.

Løsningen fokuserer også på hvordan den portable liveinnholdsprodusenten, Anycast Touch AWS-750 er kompatibel med Sonys brede utvalg innen SRG & BRC Remote-kameraer, og hvordan dette danner den perfekte liveproduksjonsløsningen gjennom kombinasjonen av lave kostnader og enkel betjening.

I tillegg til dette viser Sony også frem porteføljen av videokameraer som passer for single- eller multiopptak i enten full-HD eller 4K. På Sonys stand på ISE kan besøkende se:

• PXW-FS5 er det ultimate håndholdte «grab and shoot-kameraet». Kameraet, som i tillegg til å veie lite, er robust og enkelt å bruke med mye bevegelsesfrihet.

• PXW-X70 er et kompakt XDCAM-videokamera som kommer med 1.0-type Exmor R CMOS-sensor og mulighet til å oppgradere til 4K.

• HXR-NX100 er et kompakt og håndholdt NXCAM-videokamera som kommer med 1.0-type Exmor R CMOS-sensor.

I tillegg viser Sony også frem den allsidige og frittstående avspilleren PMW-PZ1 med 4K & HD, som gir brukerne mulighet til å spille av rikt innhold fra alt innen dagens teknologi. I tillegg støtter avspilleren alle kodeker fra HD til 4K ved bruk av USB-3 IF med rammehastighet opptil 60P.

Digital skilting og sikkerhetsløsninger
Sony viser også frem sitt utvalg innen digital skilting og sikkerhetsløsninger, samt demonstrerer egenskapene innen å utvikle innhold til skilting, sikkerhetskontroll- og videoovervåkning.

Den nye Touch-løsningen for BRAVIA Professional Displays, som er utviklet i samarbeid med den ledende produsenten av interaktive display med touchskjerm, PresTop gjør det enkelt for besøkende å finne frem på ISE-messen. Med BRAVIA B2B-displayene kan forhandlere styrke kundeforholdene og merkevaren gjennom en digital skiltløsning som er interaktiv og enkel å bruke. Ved å kombinere portretter, avansert tilkobling, touchintegrering og utvikling av TDM digitalskilt, gjør bredden til BRAVIA B2B det mulig for mennesker å kommunisere direkte med digitale displayer til rimelige driftskostnader.

SNC-VM772R er et annet høydepunkt innen denne kategorien som blir vist på ISE. Det er et 4K & 20MP IP-kamera for krevende situasjoner som kommer med høy sensitivitet, lav båndbredde og imponerende ytelse ved lav belysning. Sonys IP-kamerateknologi har den beste bildekvaliteten under alle lysforhold på markedet, i tillegg til å optimalisere båndbredde og innlemme intelligens som objektgjenkjenning og –sporing i én integrert pakke.

– Sonys nyeste utvalg innen integrerte AV-løsninger er utviklet gjennom gode samarbeid med våre interessenter over hele verden. I år får de som besøker vår flunkende nye stand lære mer om disse løsningene og hvordan de kan tilpasses basert på deres behov og krav, samt hvordan løsningene kan inspirere sluttbrukere til å utvikle nye arbeids- og læringsvaner. I tillegg kan de også øke kommunikasjon, samarbeid og bidra til bedre beslutningstaking, sier Damien Weissenburger, Business Head of Corporate & Education Solutions, Sony Professional Europe.

For mer informasjon om Sonys AV-løsninger, vennligst besøk Sony på ISE 2016, Stand 1-H120 eller besøk Sonys hjemmeside.

* Avhenger av bruksmiljø

Sony

02.10.16
odd

Søk

Monitor magasin

Twitter

07.12.2017 - 15:19

SVG Europe is delighted to announce that it will host its first-ever Nordic Summit in Norway on January 15-16... fb.me/CxtNCsMm

01.12.2017 - 11:35

Doppler Film med viktigheten av videoarkivering fb.me/9FsW8bSir

28.11.2017 - 16:09

Her trekker vi vinneren av DJI Phantom 4PRO dronen! fb.me/AWOJrKYX

24.11.2017 - 18:09

Her trekker vi vinneren av DJI Phantom 4 Pro dronen! fb.me/15W27Ad3z

24.11.2017 - 17:45

Bransjenytt

Pandora har valgt Premium utgaven av AMIRA kamera som gir de blant annet 2K opptak i ProRes 444, import av egendefinerte 3D LUT og opptil 200fps.

Steinberg Media Technologies GmbH ønsker å invitere til et unikt Cubase 7 launch-party og en uforglemmelig aften på John Dee, Rockefeller i Oslo...

Mediateket har blitt tildelt to viktige anbud i NRK den siste tiden.

I samarbeid med DK-Tecknologies arrangerer Soundware Norge AS et Loudness seminar, tirsdag 18. oktober.

Twentyfourseven AS overtar det norske Maxell-agenturet på profesjonell opptaksmedia. Det skandinaviske selskapet er utleier av teknikk til TV-...

Reality i nord for britiske TV-seere. Nå skal også britene kjempe seg fram til "71º Nord", blir det suksess på britiske TV-skjermer. Gir...

NISS har fått godkjent studieprogrammet årsstudium i film og TV som et høyskolestudium.

Dokumentarfilmen vinner fram i Norge.

Petter Wallace med bakgrunn fra Filmfondet og Produsentforeningen er ny sjef for NRK sin eksterne redaksjon.

NRK lisens ulovlig i forhold til EØS-avtalen.

Nyhetsarkiv

Med opp mot 1000 besøkende til nå har LLB i 2017 hatt godt besøk den første dagen. Messen varer fortsatt torsdag 2.mars og fredag 3.mars på Telenor...

Monitor har tatt en prat med et utvalg utstillere for å få litt dybdeinformasjon om hvilke nyheter og overraskelser de har for besøkende på årets LLB...

TV-programmet «Lost in Time» er det første Interactive Mixed Reality-gameshowet i verden, og all utvikling skjer i Norge.

Den 14 utgaven av ISE messen i Amsterdam starter opp 7-10.februar. ISE 2017 er en av de største messen for AV-installasjoner i Europa. I 2016 var...

Det nye Moesgård Museum utenfor Århus er absolutt verdt et besøk. Museet setter nye standarder for hvordan et museum kan utformes i dag og utnytter...

Når foreningen for Lyd, Lys og Bilde (LLB) åpner dørene for sin messe i mars 2017 er det andre gang de holder messen utenfor Oslo sentrum....

Panasonic vant blindtest av laserprojektorer utført av den britiske systemintegratoren Pure AV.

– Mediability blir navnet på det nye konsernet som samler tre av Skandinavias fremste leverandører av medieproduksjonsløsninger.

NAB 2016 starter i Las Vegas nå denne uken. Arrangøren forventer over 100.000 besøkende.

Tilt var det første selskapet i Norge som startet opp et profesjonelt droneselskap i filmbransjen.

Monitor nyheter RSS

Syndicate content