Panasonic lyser opp ISE 2016

En 28 000 lumens laserprojektor, en videovegg med 1,8mm bezel og industriens mest kompakte, 10 000 lumens 1-Chip DLP-projektor er blant nyhetene Panasonic viser frem på ISE 2016 i Amsterdam.

Panasonics stand på ISE 2016 har fokus rundt en såkalt ’Robotic Experience’, eller RobEx, som er utviklet i samarbeid med eventselskapet XPION. Roboter av industrikvalitet med 98-tommers displayer i 4K-oppløsning brukes for å skape en oppslukende seeropplevelse.

For projeksjon lanserer Panasonic PT-RZ31K, selskapets mest lyssterke 3-Chip DLP-projektorserie med SOLID SHINE laser-teknologi. Projektorene leverer, både i WIXGA og SXGA+, lysstyrke 28 000 lumen (sentrert).

Projektorene er designet for utleie og event og leverer kontinuerlig, vedlikeholdsfri drift. De kompakte projektorene er kompatible med eksisterende 3-Chip DLP Panasonic-linser, noe som gjør det mulig å dele linser mellom lagerførte projektorer.

Panasonic viser også frem industriens letteste og mest kompakte 10 000 lumen 1-Chip DLP laserfosfor-projektor. PT-RZ970 serien består av tre modeller som har en lysstyrke på 10 000 lumen (sentrert). Projektorene bygger på funksjoner og teknologi fra den prisvinnende PT-RZ670-serien, men med omtrent 1,5 ganger høyere lysstyrke.

ISE 2016 er også arena for å lansere tre nye 5000 lumen-klasse projektorer, PT-RZ570, PT-FZ570 og den lille og lette PT-EZ590, egnet for møte- og klasserom.

Panasonics displaysortiment utvides også. EF1-serien gir 84, 75 og 32-tommers displayer i tillegg til de eksisterende modellene. Fokuset på disse nye skjermene er høy bildekvalitet, pålitelighet og frittstående funksjonalitet i elegante IPS-paneler.

En annen nyhet er BF1-Serien. Et interaktivt whiteboard, uten PC, med intuitivt brukergrensesnitt. BF1-serien er utstyrt med Colour Universal Design, anti glare-skjerm og en rekke kabelinnganger. Disse vil være tilgjengelig i juli 2016.

Den tredje skjermnyheten er en 55-tommers skjerm for videovegg som vil slippes i september 2016. Med bezel til bezel-avstand på bare 1,8mm gir den et sømløst inntrykk for signage- og informasjonsskjermer.

Panasonic viste også frem sin Light ID-teknologi. Denne muliggjør enkel deling via en mobil-app av informasjon, underholdning, veiledning og annonsering gjennom å sende ut Light ID fra LED display-teknologi.

– Vi er tilstede på ISE 2016 med vår største stand noen sinne. Vi viser også flere visuelle applikasjoner enn tidligere. Vårt sortiment av projektorer og displayer er nå ekstremt sterkt, og jeg kan med sikkerhet si at Panasonic tilbyr komplette løsninger tilpasset alle brukere, sier Jan Markus Jahn, Director of Panasonic Visual System Solutions hos Panasonic.

Panasonic

02.10.16
odd

Søk

Monitor magasin

Twitter

Spill blir TV-serie fb.me/A9pbJ70X

18.08.2017 - 16:39

@monitormagasin Styggere enn det.Stortinget statsministeren ønsker farlig stråling inn i private hjem. Privatlivets… twitter.com/i/web/status/8…

09.08.2017 - 23:33

Field recording hos NLF fb.me/8BswbAcEY

08.08.2017 - 15:09

Flerkamera fra Stavanger fb.me/20cc9psyI

07.08.2017 - 15:48

07.08.2017 - 14:22

Bransjenytt

Pandora har valgt Premium utgaven av AMIRA kamera som gir de blant annet 2K opptak i ProRes 444, import av egendefinerte 3D LUT og opptil 200fps.

Steinberg Media Technologies GmbH ønsker å invitere til et unikt Cubase 7 launch-party og en uforglemmelig aften på John Dee, Rockefeller i Oslo...

Mediateket har blitt tildelt to viktige anbud i NRK den siste tiden.

I samarbeid med DK-Tecknologies arrangerer Soundware Norge AS et Loudness seminar, tirsdag 18. oktober.

Twentyfourseven AS overtar det norske Maxell-agenturet på profesjonell opptaksmedia. Det skandinaviske selskapet er utleier av teknikk til TV-...

Reality i nord for britiske TV-seere. Nå skal også britene kjempe seg fram til "71º Nord", blir det suksess på britiske TV-skjermer. Gir...

NISS har fått godkjent studieprogrammet årsstudium i film og TV som et høyskolestudium.

Dokumentarfilmen vinner fram i Norge.

Petter Wallace med bakgrunn fra Filmfondet og Produsentforeningen er ny sjef for NRK sin eksterne redaksjon.

NRK lisens ulovlig i forhold til EØS-avtalen.

Nyhetsarkiv

Canon har lansert EOS 80D – et avansert og velutrustet digitalt speilreflekskamera med alt du trenger for å utvikle foto- og filmferdighetene dine...

En 28 000 lumens laserprojektor, en videovegg med 1,8mm bezel og industriens mest kompakte, 10 000 lumens 1-Chip DLP-projektor er blant nyhetene...

Sony er tilbake på ISE og gjennom temaet «Beyond Definition» avslører de hvordan det nyeste utvalget av innovative AV-løsninger kan inspirere til nye...

Panasonic Visual System Solution vokser seg sterkere på det nordiske markedet for profesjonelle projektorer og skjermer. For å møte etterspørselen ø...

Sennheiser og Neumann mottar hedersbevisningen Outstanding Technical Achievement ved den 31. årlige TEC Awards

Sony Professional har utviklet en guide om fordelene og egenskapene til de forskjellige projektorteknologiene tilgjengelig på markedet.

Sony Professional gjør comeback på ISE 2016 i Amsterdam fra 9. til 12. februar. Med temaet «Beyond Definition» vil Sony avduke en splitter ny DOME-...

Under CES 2016 i Las Vegas viser LG for første gang selskapets nye Smart-TV-portefølje basert på den nye plattformen webOS 3.0.

En rekke VPN-tilbydere har reagert positivt på Netflix melding om at tjenesten er nå tilgjengelig over hele verden.

Nå kan alle eiere av Smart TV-modeller fra LG kunne se tusenvis av filmer og tv-serier via Google Play Movies & TV.

Monitor nyheter RSS

Syndicate content